018 294 5276
SUPER CAST
orders@supercast.co.za

Dennekruin, Roodekoppies 2019 – Theuns du Preez

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ column_structure=”3_4,1_4″][et_pb_column type=”3_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″]

Ek hengel ‘n Pro Mania by Dennekruin, Roodekoppiesdam. Van die begin af was die hiasante reg voor ons vanaf 60m tot op 200m. Ek was gelukkig genoeg om een vis te land van 9,7kg wat my ‘n 2de in die sone en ‘n 3de algeheel vir die dag besorg het. Ek het gehengel met ‘n Sensation DC Elite en Okuma Aventa katrol.

Ek noem graag dat dit ook my persoonlike beste is. Ek bedank SvB, Super Cast en Sensation vir die fantastiese produkte en ondersteuning wat my as hengelaar die geleentheid bied om sulke visse te vang.

Hengel Groete

Theuns du Preez

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”http://chillieswebsites.in/supercast/wp-content/uploads/2020/01/Foto-1-6.jpg” align_tablet=”center” align_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”3.23″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Shopping basket

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping